serrezonwering

serre zonwering

TIP:
Bij aankoop verzorgen wij uw bouwvergunning en bouwaanvraag!

Op maat gemaakt!
De Brustor B-126 is een zonwering met zijgeleiding voor veranda's en hellende daken in glas. Bij de Brustor B-126 XL verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optionele extensie). In de zelfdragende, volledig gesloten kast zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast - in corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium - voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek. De Brustor B-126 wordt op maat gemaakt, heeft een soepele inbouwmotor en is eenvoudig plaatsbaar. De stevige U-vormige geleiders zorgen ervoor dat het doek tot in de geleiders komt zodoende dat er zich geen lichtspleet vormt.
Afmetingen
1 deel
1 motor
2 delen
1 motor
max. br. 5.00 m
max h. 6.00 m
max. doekoppervlak acryl 19 m2
soltis 86 19 m2
soltis 92 18 m2
10.00 m
6.00 m
38 m2
38 m2
36 m2

Leverbaar in de kleuren (andere kleuren optie):
wit RAL 9010
bruin RAL 8019
creme RAL 9001
Keuze uit wel 350 kleuren uni en streepdoeken uit de mooie Dickson en Swela collectie!

Dé flexibele zonwering
Bestaat het dak van uw veranda uit driehoekige oppervlakken? Dan weet u als geen ander dat het niet evident is om het zonlicht uit uw veranda te weren. Brustor heeft dé ideale oplossing gevonden met de B-200. Deze driehoekige cassetteschermen sluiten het waaierdak van uw veranda volledig af dankzij een praktisch veersysteem, waardoor de vlakken op spanning worden gehouden. Dankzij de B-200 kan men met 1 motor meerdere vlakken bedienen, wat het gemak bevordert.

Afmetingen
1 deel
1 motor
2 tot 4 delen
1 motor
max. br. 3.00 m
max h. 3.00 m
min. br/deel 1.50 m max. doekoppervlak soltis 86 8 m2
soltis 92 8 m2
3.00 m
3.00 m
0.85 m
8 m2
8 m2

Leverbaar in de kleuren (andere kleuren optie):
wit RAL 9010
bruin RAL 8019

Keuze uit wel 350 kleuren uni en streepdoeken uit de mooie Dickson en Swela collectie!

Protect Sun zonwering Amsterdam alle merken; Staat uw merk er niet bij? Vraagt u ernaar a.u.b.!

Protect Sun zonwering levert in amsterdam, maar ook in amstelveen haarlem aalsmeer schiphol badhoevedorp diemen duivendrecht almere muiden muiderberg loosdrecht vinkeveen mijdrecht ouderkerk aan de amstel nigtevecht hilversum naarden laren blaricum wassenaar ijburg beverwijk weesp zaandam purmerend hoorn castricum alkmaar zandvoort uggelen almere lelystad volendam durgerdam ijmuiden heemskerk heemstede bennebroek den haag utrecht scheveningen soestdijk soest soesterberg den bilt uchelen bosch en duin amersfoort apeldoorn arnhem enschede eindhoven zaanstad enkhuizen bussum middelburg den helder ameland texel terschelling schiermonnikoog vlieland. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | privacy verklaring (AVG)